Privatlivspolitik

I vores privatlivspolitik kan du læse, hvordan vi håndterer de oplysninger, vi kommer i besiddelse af, når du besøger vores hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder på hjemmesiden.

Indsamling af personlige oplysninger

Du vil altid blive informeret, før vi indsamler personlige oplysninger om dig. 

Hvis du ønsker at deltage i kurser og uddannelser eller tilmelde dig vores nyhedsbrev eller alumneforening, er det nødvendigt at du blandt andet oplyser navn og emailadresse.

Hvis du afgiver personoplysninger om andre end dig selv, opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra disse personer.

Hvad bruger vi oplysningerne til?

Du bestemmer selv, om du vil afgive personlige oplysninger til os. Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilmelde dig kurser, uddannelser eller nyhedsbreve. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er forpligtede til det efter lovgivningen. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, deltagelse i en undersøgelse eller lignende. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. 

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os.

Cookies

Læs mere i vores cookie-politik 

Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Dermed gør vi vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Links til andre hjemmesider 

På vores hjemmeside er der links til andre hjemmesider. Det Jyske Musikkonservatorium er ikke ansvarlig for indholdet af andre hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.  

Hvis du beder om det, vil vi slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig uden unødig ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag.

Under visse omstændigheder har du ret til at modtage de oplysninger, som vi har registreret om dig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Hvis vi skal ændre eller slette de personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, er du velkommen til at kontakte os ved at skrive til:

Databeskyttelsesrådgiver
Jane Mariegaard
Det Jyske Musikkonservatorium
Skovgårdsgade 2c
8000 Aarhus
Email : jm@musikkons.dk

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os på ovenstående mail. Du kan også kontakte:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Tlf: 33 19 32 00
Email: dt@datatilsynet.dk

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik, hvis der sker væsentlige ændringer i lovgivningen, ved nye tekniske løsninger, nye funktioner eller for at forbedre hjemmesiden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden er sidst opdateret fre d. 8. juni 2018