Rytmisk Korledelse – tre stærke efteruddannelsestilbud

Rytmisk Korledelse har en meget stærk profil på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor vi udbyder en lang række uddannelser inden for området, såvel ordinære uddannelser som videre- og efteruddannelser.

Læringsmiljøet er internationalt og innovativt, med brug af den nyeste teknologi inden for eksempelvis e-learning og med fokus på konstant kunstnerisk og pædagogisk udvikling.

En betydelig del af undervisningen veksler mellem distance learning og komprimerede uddannelsesstævner på Campus Aalborg, hvor deltagere på forskellige uddannelsesforløb mødes.

På videre- og efteruddannelsesområdet er der tre muligheder:

Inspirationskurser på op til tre moduler a’ 3 x 3 dage

Diplomuddannelse i Rytmisk Korledelse (60 ECTS)

Masteruddannelse i Rytmisk Korledelse (60 ECTS)

Alle tre tilbud henvender sig til folke- og efterskolelærere, gymnasielærere, pædagoger, organister og andre udøvende musikere samt andre fagfolk, der enten trænger til at komme i gang med rytmisk korledelse eller til at videreudvikle egne færdigheder inden for området.

Centerleder på RAMA Vocal Center, professor Jim Daus Hjernøe, er internationalt efterspurgt korinstruktør, underviser og foredragsholder med et omfattende kontaktnet, der sikrer en bred tilgang af både studerende og undervisere fra hele verden. Jim har bl.a. udviklet kor-metodikken 'The intelligent choir'.

Se en samlet oversigt over alle uddannelsestilbud inden for Rytmisk Korledelse på DJM.

Besøg RAMA Vocal Center.

Siden er sidst opdateret tir d. 30. januar 2018