• Nyt samarbejde om mesterkoncerter

    tor d. 29. november

    Et nyt samarbejde mellem Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium resulterer foreløbig i tre koncerter med mesterpianister fra Danmark og Polen. Den første mesterpianist er Ewa Poblocka fra Polen, som spiller koncert på lørdag d. 1. december kl. 19.30 i Musikhusets Lille Sal. De to øvrige mesterpianister er Jens Elvekjær og Katrine Gislinge, der giver koncerter i marts og april 2019 og som begge har store internationale karrierer, både som solister og kammermusikere.

    Det nye samarbejde mellem konservatoriet og Musikhuset udnytter synergien ved at have flere musikinstitutioner i samme hus. DJM har de rigtige kontakter i miljøet og får gennem samarbejdet mulighed for at præsentere topmusikere for sine studerende, dels ved koncerterne, dels ved en efterfølgende masterclass.

    Musikhuset får gennem samarbejdet en ekstra mulighed for at præsentere internationale klassiske topnavne for århusianerne og sætter samtidig fokus på hele den spændvidde, som huset byder på, fra unge talenter på konservatoriet til internationale mestermusikere.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder