• Studerende samarbejder med Radar

    fre d. 9. november

    Sangskriverstuderende fra Det Jyske Musikkonservatorium har skabt et nyt musikkollektiv, som de kalder ”VÆRK.Collective”. I samarbejde med spillestedet Radar på Godsbanen i Aarhus faciliterer kollektivet i alt fem koncept-koncerter, der udforsker det musikalske, kunstneriske og visuelle rum. Første koncert afholdes onsdag d. 14. november, med overskriften ”Slør”, de øvrige den første onsdag i henholdsvis februar, marts april og maj 2019.

    Koncerterne er tænkt som en kreativ legeplads, hvor vilde ideer og original musik kan blive afprøvet, og hvor et overordnet tema danner rammen for en helstøbt koncertoplevelse en helt almindelig onsdag aften. VÆRK.Collective vil gerne skabe et virkelighedsnært format, hvor publikum bliver inviteret til at høre alt den spirende og nye musik, der netop bliver skabt her i Aarhus.

    VÆRK.Collective udspringer af en vild skabertrang og en lyst hos de sangskriverstuderende til at udfolde sig kreativt i fællesskab - en platform skabt af de studerende, hvor musikken bliver præsenteret på netop den måde, de selv ønsker.

    Se mere her.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder