Aktiviteter med Blood Sweat Drum´n´Bass Big Band

• koncertaktiviteter med BSDnB
• komponere ny musik til BSDnB bl.a. nye projekter i samarbejde med Palle Mikkelborg og Wayne Siegel.
• udgivelser af ny DVD og CD med BSDnB

Hvilke mål er opnået:

Jeg mixede CD´en med suiten ”On the Road to Damascus” som er godt en times ny musik i 7 satser med blandt andet: kvarttonemusik inspireret af et studieophold i Damascus (april 2010) skrevet til to af Syriens førende musikere helt færdig og den udkom til Festugen 2012.
I foråret 2011 arrangerede jeg 6 numre til Åbningskoncerten til SPOT festivalen på Bispetorv med Julie Maria, Asbjørn Toftedahl og Silas Bjerregaard fra ”Turboweekend”.
Derefter har jeg komponeret til BSD+B´s 10 års jubilæum, hvortil jeg skrev ny musik i samarbejde med Palle Mikkelborg, Wayne Siegel, Sofus Forsberg og René Damsbak til sommerens Jazzfestivaler. (Cph., Aarhus). Til disse koncerter har vi eksperimenteret meget med forskellige elektroniske lydkilder – Bl.a. Wayne Siegels ”Motion Tracking System” som spillede på Det Sorte Diamants (Atriet) 12 kanals lydanlæg sammen med BSD+B´s blæsere, samt med at bruge interagerende visuals, som vi udvikler mere og mere i samarbejde med CAVI (Center for avanceret visualisering og interaktion).
Det tredje store projekt i 2011 har været at lave afslutningskoncerten på ”Århus Took It” i oktober, hvor BSD+B i samarbejde med DJ Static live spillede et to-timers program med flere af landets allerbedste rap-artister (Jokeren, Pede B, Per Vers, Peter Sommer, Negash Ali o.m.fl.). Koncerten omfattede 25 nyskrevne arrangementer for BSD+B, og lige nu er vi ved at mixe en dobbelt CD, som udkommer til foråret i DJ Statics navn, med ca 20 af disse arrangementer. Om alt går vel vil denne koncert blive gentaget som åbningskoncert på Orange Scene ved årets Roskilde Festival.
Endelig lavede jeg i samarbejde med DJ Static ny big band musik til sommerens festivaler.

Se Chappes poster fra DJMs Mini-konference 2012

Siden er sidst opdateret tir d. 3. maj 2016