Kørselsvejledning til Aarhus afdeling

DJMs afdeling i Aarhus har til huse i Musikhuset Aarhus, i hjertet af byen og lige ved siden af Aros og Scandinavian Center

Tog:

Der er ca. 10 minutters gang fra Hovedbanegården. Ved at gå gennem Rådhusparken kommer man til Musikhusets forside. Konservatoriet ligger i den nye tilbygning (2007) bagved.

Se Rejseplanen for tog og bustider.

Bus:

På Park Allé og Banegårdspladsen, som ligger 5-10 minutters gang fra konservatoriet, standser de fleste af bybusserne i Aarhus. Mange af rutebilerne fra de omkringliggende byer standser også her. alle rutebiler kan fanges på Rutebilstationen, som ligger ca. et kvarters gang fra konservatoriet.

Se Midttrafiks hjemmeside for bybussernes køreplan.

Taxa og fly:

Aarhus Lufthavn ligger ca. 45 minutters kørsel væk, i Tirstrup nordøst for Aarhus. Der går jævnligt lufthavnsbusser og taxaer til og fra lufthavnen.

Taxaer kan altid prajes ved Hovedbanegården i Aarhus, hvor også lufthavnsbussen holder.

Bil:

Adgang til konservatoriet i bil er fra Skovgaardsgade, men her er der ikke mulighed for at parkere. Man kan i stedet parkere sin bil mod betaling i Scandinavian Centers parkeringskælder (flere indkørsler) lige ved siden af konservatoriet, hvorfra det tager få minutter at gå hen til konservatoriet. Under selve konservatoriet er der også en mindre parkeringskælder mod betaling. Tilkørsel via Skovgaardsgade.

Brug Kraks hjemmeside for at finde vej dertil. 

Cykel:

Konservatoriet i Aarhus har en stor cykelkælder i kælderetagen, som man har adgang til fra Skovgaardsgade i konservatoriets nordvestlige ende.

Vareindlevering:

Aros Allé 2A
8000 Aarhus C
Tlf. (+45) 72 267 400

Siden er sidst opdateret tir d. 7. april 2015