Børn og unge

Det Jyske Musikkonservatorium underviser også børn og unge i forskellige aldre. Det kan være børn og unge, som viser et specielt talent, eller børn og unge, som har en speciel interesse i musik. 

Kaninordning

Da mange af konservatoriets voksne studerende læser til musiklærer, behøver de erfaring i at lære fra sig. Derfor har konservatoriet en såkaldt kaninordning, hvor man kan melde sig som en slags "prøvekanin" for de studerende og dermed få gratis undervisning. 

Læs mere via menuen Kaninordning til venstre.

Lørdagsskole

Henvender sig fortrinsvis til unge, der gerne vil prøve kræfter med en konservatorieuddannelse.

Læs mere via menuen Lørdagsskole til venstre.

Sommerkursus

Sommerkursus afholdes i august og er et 4 dages tilbud til børn og unge mellem 12 og 25 der spiller et instrument eller som synger. Her er der mulighed for ekstra undervisning med nogle af landets bedste lærere og lejlighed til at spille og hygge sig sammen med jævnaldrende, der har samme store interesse for musik.

Læs mere via menuen Sommerkursus til venstre.

Rytmisk blæserworkshop

Gratis workshop for unge rytmiske blæsere, der overvejer at søge ind på MGK eller konservatoriet. Holdundervisning, sammenspil og rundvisning på konservatoriet er bl.a. på dagens program.

Læs mere via menuen Rytmisk blæserworkshop til venstre.

DJM’s Pigekor

Det Jyske Musikkonservatoriums pigekor består af ca. 45 piger i alderen 13-19 år, der har et vidtfavnende repertoire med ny og gammel, klassisk og rytmisk musik. Udover koncerter arrangerer koret også rejser til udlandet; koret har bl.a. været i Island, Litauen og Mallorca. Koret deltager jævnligt i konkurrencer og vandt fx førstepræmien på 25.000 kr. ved "Sangerdyst fra kyst til kyst" i 2010.

Korets faste dirigent er Helle Høyer. Se mere (bl.a. kontaktinfo) på hjemmesiden: www.djm-pigekor.dk  

U-Days i Århus

Kom og oplev vores flotte Musikkonservatorium i Aarhus midtby ved Musikhuset, indgang fra Skovgaardsgade 2C. 

U-Days er uddannelsesdage, hvor århusianske uddannelsesinstitutioner åbner deres døre for evt. optagelsessøgende. Det ligger hvert år omkring d. 1. marts.

Studievejlederne og nogle af de studerende vil kunne træffes og informerer gerne om vores forskellige uddannelser indenfor rytmisk, klassisk og elektronisk musik.

Siden er sidst opdateret fre d. 12. august 2016

Sommerkursus 2016
Rytmisk blæserworkshop

Konservatoriet deltog i talentudviklingsprojektet UnderGround 2011 for unge blæsere i Herning.

DJM's Pigekor