Mere om RAMA Vocal Center

RAMA Vocal Center (RVC) er det naturlige omdrejningspunkt for uddannelser på højeste niveau inden for ledelse af rytmiske vokalensembler samt en lang række af aktiviteter forbundet med dette område.

RVC har et læringsmiljø, der kendetegnes ved innovation og kompetenceudvikling. Dette afspejler sig dels i de forskellige uddannelser under RVC, dels i de lærerkræfter, der er tilknyttet, og endelig gennem en konstant udvikling og forbedringer af uddannelser og kursustilbud.

Vision

Med mange internationale samarbejdspartnere virker RVC som generator for innovation inden for dette område, såvel nationalt som internationalt. Vi er frontløbere i udviklingen af kunstnerisk udtryk for vokalmusik og søger konstant at udvikle og forfine metodik og didaktik inden for området.

Uddannelser

RVC rummer en bred vifte af uddannelsesmuligheder og aktiviteter inden for ledelse af rytmisk vokalmusik. Centret udbyder basisuddannelser på bachelor-, kandidat- og solistniveau. På efter- og videreuddannelsesområdet udbydes Master- og Diplomuddannelser samt en række inspirationskurser inden for forskellige områder. Vi benytter den nyeste it-teknologi og tilbyder både e-learning og supervision via digitale platforme. 

Aktiviteter

RVC er initiativtager og arrangør af masterclasses, workshops og inspirationskurser for alle interesserede fra hele verden. Desuden gæsteoptræder der ofte internationalt anerkendte kor- og vokalgrupper i Musikkens Hus i Aalborg, hvilket er med til at stimulere og inspirere det samlede miljø omkring vokalmusik på RVC. 

Korcentret er desuden medarrangør af Aarhus Vocal Festival www.aavf.dk

Deltag på campus

Deltag som ekstra sanger på Campus Aalborg kurser i rytmisk korledelse

Hvis du ikke ønsker at deltage som aktiv korleder studerende et helt semester, kan du sagtens deltage som ekstra sanger alligevel på et enkelt kursus. Her får du mulighed for at observere lærerne og de studerende, og på egen krop opleve de innovative metoder der undervises i på RAMA Vocal Center inden for rytmisk korledelse. Du kan også bruge kurset som smagsprøve på om det evt. kunne være noget for dig at tilmelde dig et kursus senere som aktiv studerende. I løbet af et kursus er der normalt ca. 10-12 timers undervisning i rytmisk korledelse samt 3 timers fælleskor og 2 fællestimer med samtlige studerende og lærere fra RAMA Vocal Center. Som ekstra sanger følger du et hold af studerende (og andre ekstra sangere) rundt til de forskellige undervisningstimer og møder på den måde alle 4 hovedfagsundervisere i aktion med hver sit speciale.

Pris: 1.100 DKK (150 EURO)
https://musikkons.safeticket.dk/ramacampusweekend

Ansøgningsfrist: senest fredag ugen før en campus.
Tilmeld dig hos Anne Vilsen: av@musikkons.dk

 

Ledelse

RVC ledes af professor Jim Daus Hjernøe. Se Jims profil her.

Siden er sidst opdateret tor d. 11. januar 2018

RVC arbejder bl.a. med distance learning - se eks. her.