SOMMERKURSUS AALBORG 2017
Den 8. - 11. august kl. 9.30-15.30

HOLD 2:
Rytmisk sang

Kursus for øvede, rytmiske sangere mellem 15 og 25 år.

Kurset fokuserer hovedsageligt på udvikling af - og forståelse for - den individuelle, personlige stemme samt stemmen brugt i legende, opfindsomt og tæt samvær med andre. Du vil på kurset desuden blive introduceret til forskellige øvelser og metoder, der kan sparke din sangskrivning godt i gang.

Din profil

Du er øvet sanger og har arbejdet fokuseret med din stemme igennem korsang, individuel sangundervisning, i bands eller lignende. Du har en god fornemmelse for din stemmes muligheder og begrænsninger og har ingen alvorlige stemmeproblemer.

Måske ønsker du på sigt at søge optagelse på en musikuddannelse eller har blot lyst til at booste din udvikling som sanger, sangskriver og artist. Om du er begynder ud i sangskrivning eller allerede skriver dit eget materiale er underordnet. Her er inspiration og udfordring at finde for alle.

Indhold

  • Sangerens værktøjer - herunder klang- og resonansmuligheder, improvisation og frasering, støttefunktion, time, fortolkning m.m.
  • Circlesong og kor – en vekselvirkning imellem instruktørstyret undervisning og det intuitivt, samskabende
  • Sangskrivning samt udveksling og udvikling af musikalske ideer
  • Soloundervisning og individuel vejledning
  • Øvetid og sangskrivningstid

Kurset består af holdundervisning, soloundervisning og øvetid. Underviseren er lærer på musikkonservatoriet, og der vil desuden være gæsteundervisere tilknyttet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende niveau, indhold eller andet, er du velkommen til at kontakte underviser og kursustilrettelægger Sus Steensig på sust@musikkons.dk

 

Siden er sidst opdateret ons d. 5. april 2017