Bas

Som bassist er man ombejlet på DJM! Du bliver hurtigt en del af det levende og mangfoldige studie- og spillemiljø med masser af sammenspilsprojekter med både interne og eksterne aktører, som hele tiden stiller dig over for nye udfordringer.

Du arbejder tæt sammen med dine medstuderende, og derigennem udvider du dit netværk og får ny inspiration. Ud over undervisning i dit hovedfag og andre grundfag deltager du i tværgående projekter både i og uden for huset.

I basundervisningen fordyber du dig i dit instrument og udforsker instrumentets forskellige udtryksmuligheder. Der er stor frihed til at udforske musikken og til at vælge mellem mere traditionelle eller mere eksperimenterende udtryk.


Du kan vælge bas som hovedinstrument på en af følgende uddannelseslinjer:

  • Rytmisk Musik (IM) (Aalborg): Fleksibel uddannelse med fokus på hovedinstrument, sammenspil, sangskrivning/komposition og undervisningsfærdigheder.
  • Rytmisk Musiker (RM) (Aarhus): Fokus på selvstændig udvikling som musiker, kunstner og formidler
  • Rytmisk Musik og Bevægelse (RMB) (Aarhus): Rytmisk musiker/sanger samt underviser, med særligt fokus på dans og bevægelse
  • Almen Musikpædagogik (AM) (Aarhus): Fokus på dit hovedinstrument i kombination med pædagogiske færdigheder i elementær musikformidling, korledelse og sammenspil

Siden er sidst opdateret man d. 17. juni 2019

HVEM UNDERVISER? 

Torben Bjørnskov, lektor
Jesper Bodilsen
Kenneth Dahl Knudsen, adjunkt