Blæsere

Rytmiske blæsere på Det Jyske Musikkonservatorium omfatter instrumenterne trompet, trombone, klarinet og saxofon.

Du bliver del af et aktivt studiemiljø, hvor du ud over undervisning i dit hovedinstrument og andre grundfag vil deltage i sammenspil og tværgående projekter, både i og uden for huset.

Som blæser er du attraktiv i mange sammenhænge, og du vil opleve en stor bredde i din networking og i dine kreative muligheder.


Studiemiljø


Gennem sammenspil og forskellige projekter vil du få masser af inspiration fra både medstuderende, undervisere og gæstelærere.

Centralt for blæserne står DJM's big band, som udforsker forskellige genrer og udtryksmuligheder og henter inspiration fra besøgende musikere fra hele verden. I de senere år har navne som Palle Mikkelborg, Pierre Bertrand og Jørgen Munkeby samarbejdet med big bandet. 


Du kan søge ind som rytmisk blæser på en af følgende uddannelseslinjer: 

  • Rytmisk Musik (IM) (Aalborg): Fleksibel uddannelse med fokus på hovedinstrument, sammenspil, sangskrivning/komposition og undervisningsfærdigheder.
  • Rytmisk Musiker (RM) (Aarhus): Fokus på selvstændig udvikling som musiker, kunstner og formidler
  • Rytmisk Musik og Bevægelse (RMB) (Aarhus): Rytmisk musiker/sanger samt underviser, med særligt fokus på dans og bevægelse
  • Almen Musikpædagogik (AM) (Aarhus): Fokus på hovedinstrument i kombination med pædagogiske færdigheder i elementær musikformidling, korledelse og sammenspil

Siden er sidst opdateret tir d. 25. september 2018

HVEM UNDERVISER?

Christian Vuust, docent
saxofon
Uffe Eskild Markussen
saxofon
Jacob Buchanan
trompet
Nicholai Andersen
trompet
Steen Nikolaj Hansen
trombone