• Åben masterclass med stjernesopran

    tir d. 4. marts

    Den internationalt efterspurgte danske sopran Henriette Bonde-Hansen afholder en åben masterclass på DJM i Aarhus mandag og tirsdag d. 10.-11. marts. Der er fri adgang for publikum i lokale 220 kl. 10-17. De studerende skal arbejde med Bonde-Hansens kernerepertoire: Italienske arier af Mozart og af bel canto-komponister som fx Bellini og Donizetti.

    Henriette Bonde-Hansen debuterede i 1993 som lyrisk sopran og har en lang række kvindelige opera-hovedroller på sit repertoire. Hendes karriere ligger overvejende i udlandet. I oktober 2013 modtog hun det prestigefulde Carl Nielsen-legat på 600.000 kr., en af Danmarks største hæderspriser. Bonde-Hansen er for tiden i Danmark for at synge titelrollen i Donizettis Lucia di Lammermoor, som har premiere på Den Jyske Opera d. 5. marts.

    Det er studieadjunkt ved DJM, Bodil Øland, der har arrangeret masterclassen. Øland har været Bonde-Hansens sanglærer både på konservatoriet i København og på Operaakademiet, og de to har også sunget sammen på Det Kongelige Teater.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder