• Nyt album fra saxofon-docent

    tir d. 25. februar

    Docent Christian Vuust flyttede i 2013 to måneder til jazzens hovedstad, New York. Han øvede sig i parkerne, komponerede, gav koncerter og sugede til sig for så til sidst at gå i studiet med nogle af sine favoritmusikere. Mandag d. 3. marts udkommer resultatet: ”Urban Hymn”.

    Det nye album er en hyldest til New York og den mangfoldighed, poesi og livsduelighed på trods, der findes i byen. Musikken bærer præg af mødet mellem den amerikanske og den skandinaviske jazzspillestil og har elementer af nordisk folketone, amerikansk jazz, klassisk musik, hymner m.m.

    De tre amerikanske musikere på pladen er alle verdensnavne, som selv har spillet med en række af de helt store: Aaron Parks, klaver (bl.a. med Terence Blanchard), Ben Street, bas (bl.a. med John Scofield) og Jeff Ballard, trommer (bl.a. med Ray Charles). Parks er også med, når Vuust tager på Danmarksturne med det nye album d. 13.-16. marts (fx 15. marts i Aarhus). Urban Hymn udkommer på Aero Music på både CD og LP og kan også findes via iTunes og Spotify.

    Se mere her.
Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder