• e-læring på tværs af kontinenterne

    ons d. 29. januar

    DJM er i disse år ved at indhøste vigtige erfaringer med langdistance e-læring. Allerede i efteråret 2012 gennemførte lektor i rytmisk guitar og sammenspil Jens Christian Kwella et undervisningsforløb i samarbejde med to kolleger fra henholdsvis University of South Africa og North Carolina Central University i USA.

    Nu har Kwella taget initiativ til endnu et fælles undervisningsforløb med de to kolleger fra USA og Sydafrika. Projektet Global Guitar er primært praktisk orienteret og fokuserer på geografiske kendetegn ved brugen af elguitaren i de forskellige regioner før og nu. Derved får de studerende udover en række færdigheder også vigtig viden om guitarens rolle og historie i den globale landsby.

    Der deltager 8 guitarstuderende fra DJM’s Aalborg-afdeling og et tilsvarende antal fra de to andre institutioner. Undervisningen afholdes på skift af de tre involverede undervisere og benytter Polycom-anlæg, som gør det muligt for alle tre lokaliteter at se og tale med hinanden direkte og samtidig. Mellem lektionerne skal de studerende løse opgaver og benytte forummet Lore til at kommunikere med hinanden og med underviserne.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder