• Åben masterclass med Zapolski

    fre d. 11. oktober

    Alexandre Zapolski giver masterclass for konservatoriets violinstuderende fredag og lørdag d. 18. og 19. oktober på konservatoriet i Aarhus. Masterclassen er åben for publikum – fredag kl. 12 til 19, lørdag kl. 9-16. 

    Ukrainsk fødte Alexandre Zapolski har siden begyndelsen af 90’erne sat sit tydelige præg på dansk musikliv, fx som stifter af den anmelderroste Zapolski Kvartet. Sideløbende med livet som udøvende musiker i bl.a. DR Symfoniorkestret har han hele tiden haft et omfattende pædagogisk virke på alle niveauer i fødekæden.

    Allerede i 1993 startede han et børnestrygeorkester på Brøndby Musikskole, i dag har han sit eget strygerakademi under Københavns Musikskole, Zapolski Strygerne. Han underviser også på MGK og på konservatorieniveau. I 2011 fik Zapolski den store Jacob Gade pris for sit arbejde med børn og unge.

    Fra efteråret 2013 er Alexandre Zapolski tilknyttet det nye hold af violinundervisere ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hans bidrag består i dette studieår i at afholde en række masterclasses.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder