• Børn vælger musik til børn

    ons d. 11. september

    "Anna Spejlæg" og hendes musikorkester har i dag onsdag vundet konkurrencen om at være konservatoriets bidrag ved ”Musik i Tide”-festivalen i Næstved til oktober. Godt 100 børn fra en række 4.-klasser i Aarhus var onsdag formiddag med til at udvælge ensemblet, som hermed også er sikret en turné til en række danske skoler i foråret 2014.

    Det er Levende Musik i Skolen (LMS), der i samarbejde med Aarhus Kommune og Det Jyske Musikkonservatorium står bag konkurrencen. En fælles jury fra LMS og konservatoriet har truffet det endelig valg, men det skete under indtryk af hvilket ensemble der fik flest stemmer fra det store børnepublikum.

    Det Jyske Musikkonservatorium er også med som samarbejdspartner, når LMS hvert andet år afholder ”Musik i tide”-showcase, hvor en lang række professionelle ensembler og bands præsenterer sig ved en række mini-koncerter i slutningen af september/starten af oktober 2014 i Musikhuset Aarhus. På baggrund af både festival og showcase udvælger skoler og kommuner fra hele landet hvilke bands eller ensembler, de ønsker besøg af ved forårets skolekoncerter.

    Se fotos fra konkurrencen her.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder