• Forrygende Glomas start

  man d. 2. september

  DJM’s internationale kandidatuddannelse i global musik, GLOMAS, får i år den bedst tænkelige start – nemlig samtidig med IMAGES Festivalen. De studerende skal arbejde sammen med flere af festivalens udenlandske gæster, bl.a. om projektet MiddleEast goes North, hvor mellemøstlig og nordisk musik smelter sammen og præsenteres ved en koncert fredag d. 6 september kl. 17 på Godsbanen i Aarhus. 

  Den dansk/malisiske bassist Moussa Diallo kommer med 4 gæstemusikere fra Mali og holder 2 dages workshop med de studerende; de besøger en række koncerter ved festivalen og nogle af de studerende spiller også selv koncerter, i bl.a. i Det Turkise Telt. 

  Desuden deltager de Glomas-studerende sammen med flere andre DJM-studerende i en workshop med trommemestre fra Gambia, der også munder ud i to koncerter. 

  En lang række af de musikere fra Mellemøsten og Afrika, som besøger IMAGES festivalen, er hentet til festivalen via konservatoriets store internationale netværk. Glomas-uddannelsen er et af de meget konkrete resultater af DJM’s internationale engagement.
   
   


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder