• Priser til nye studerende

  tor d. 13. juni

  Allerede inden de begynder på Det Jyske Musikkonservatorium, får de priser! To kommende studerende, som begge er optaget her i foråret og begynder deres konservatorieuddannelse til august, har netop fået hver deres talentpris. 

  22-årige Cecilie Lund, der er optaget på sangskriver-uddannelsen, var intetanende blevet bedt om at spille et nummer ved Hillerød Musikskoles forårskoncert. Hun er tidligere elev ved musikskolen og aktiv i byens musikliv. På vej ned fra scenen blev hun standset af borgmester Kirsten Jensen, der overrakte hende en keramisk kande, en buket og 2000 kr – Hillerød Kommunes Musikpris 2013! Se mere her

  Daniel Robinson fra Lemvig, der er optaget som rytmisk pianist, fik ved dimissionskoncerten på Holstebro Musikskole i fredags overrakt Bendix Legatet på hele 10.000 kr. Han dimitterer efter blot 2 år (mod normalt 3) på det konservatorieforberedende MGK-kursus. Hans lærer betegner ham som en yderst talentfuld rytmisk pianist, med en stærk personlig og kunstnerisk profil. Se mere her.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder