• Studerende kåret som Årets Unge Jazzkomponist

  man d. 19. november

  Sanger og solistklassestuderende Live Foyn Friis vandt titlen som Årets Unge Jazzkomponist ved DPA’s (Danske Populærautorer) årlige konkurrence for unge jazzkomponister. Det blev afgjort ved finalekoncerten i fredags, d. 16. november i Studie 2 i DR’s Koncerthus.
  Finalekoncerten var arrangeret af DPA i samarbejde med DR’s Bigband, som opførte et værk af hver af de tre finalister. ”Det var helt fantastisk at optræde med DR’s Big Band”, fortæller Live Foyn Friis.

  Juryen består af etablerede navne som Hanne Boel, Carsten Dahl, Per Arnoldi, Steen Hansen, Birgit Løkke og Sidsel Storm. Storm udtalte bagefter: ”Der er en skrøbelighed, charmerende skævhed og kant i nummeret, som jeg elsker og som vi har manglet i konkurrencen de seneste par år. En utrolig velskrevet komposition.”

  Se pressemeddelelsen fra DPA her.

  Live Foyn Friis er aktuel igen allerede nu på lørdag d. 24. november, hvor hendes band Foyn Trio er med blandt de fem finalister i kategorien Årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Award 2012 i Jazzhouse i København.


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder