• Sangstuderende blogger om Schubert

  ons d. 14. november

  Basbaryton Simon Duus giver koncert i Lille Sal, Musikhuset Aarhus, d. 19. november og har oprettet koncerten som en begivenhed på Facebook. Det er der ikke noget nyt i. Men samtidig har han indledt en gennemgang på Facebook af hele den sangcyklus, han optræder med: Schuberts Winterreise.

  Hver dag op til koncerten giver Duus en lille introduktion til 2 af sangene og vedlægger et link til Youtube, hvor man kan høre de pågældende sange. På den måde kan enhver forberede sig til koncerten – eller blot opleve en engageret sangstuderendes forståelse af dette hovedværk inden for lied-genren.

  Følg selv med på bloggen her – og se mere om koncerten d. 19.november her.

  Simon Duus er i år begyndt i solistklassen på Jyske Musikkonservatorium hos Bodil Øland men er allerede meget aktiv i dansk musikliv. Han er tidligere uddannet fra Operaakademiet ved Det Kgl. Teater og modtog i april en Reumert Talentpris for sin præstation som filosoffen Seneca i Monteverdis "Poppeas kroning" på Københavns Musikteater.

  For tiden (indtil midten af december) medvirker Duus i den anmelderroste musical "Love Never Dies" på Det Ny Teater i København og han kan i 2013 opleves som solist i Carl Nielsens "Espansiva" sammen med Aarhus Symfoniorkester og som hovedrollens følgesvend Domingo i Emil Reesens "Farinelli" med Tivolis Symfoniorkester.


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder