• Basun-turné til Tyskland og Letland

    fre d. 23. marts

    Sidst i uge 13 tager Det Jyske Musikkonservatoriums basunister på turné til Tyskland og Letland. I Tyskland skal de spille ved den Internationale Basunforenings symposium i Hannover d. 31/3 - hvilket er en stor ære! Desuden skal de spille i Völksen, nær Hannover, og herfra går turen videre til Riga i Letland, hvor de danske basunister deltager i det internationale Riga Brass Symposium d. 2/4.

    Det Jyske Musikkonservatorium har i årtier haft en stor og livskraftig basun-klasse, gennem de sidste mange år under ledelse af professor Niels-Ole Bo Johansen. Klassen består af studerende fra seks forskellige nationer. Det er ret enestående at de studerende tager på en sådan turne; tilmed fortsætter de med en tur til USA midt i april. Rejsen til Riga betales af Erasmus og Nordplus stipendier, mens de studerende selv har tjent penge til Tysklandsturen gennem koncerter.

    Inden afrejsen kan ”RAMA Trombones” - som de kalder sig - opleves ved en koncert i Musikhuset Aarhus, nu på mandag d. 26. marts kl. 19.30 i Lille Sal. Se mere her.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder