• Hvorfor er det vigtigt at synge?

  fre d. 17. september

  KONFERENCE - mandag d. 20. september

   

  Det Jyske Musikkonservatorium lægger hus til en konference med ca. 30 deltagere, der mødes for at gøre status over sangens tilstand og udarbejde en vision for sangarbejdet fremover. Blandt deltagerne er musikdebattør Henrik Marstal, oboist Henrik Goldschmidt og dirigent Michael Bojesen.

   

  Konferencen er arrangeret af GENKLANG - en ny platform for arbejdet med sang i Danmark. Bag GENKLANG står Den Jyske Sangskole i Herning i samarbejde med bl.a. Det Jyske Musikkonservatorium.

  ”Målet med GENKLANG er at udvikle et nationalt og internationalt miljø, hvor fagfolk fra hele verden mødes og udvikler viden om sang og musik,” siger Mads Bille, der er kunstnerisk leder for GENKLANG, leder af Den Jyske Sangskole og dirigent for Herning Kirkes Drengekor.  

   

  GENKLANG ønsker er styrke sangen ved at arrangere konferencer, masterclasses og kurser for korledere, folkeskolelærere og sangpædagoger og formidle viden om stemmer og sang på nettet. Hjemmesiden http://genklang.org/ er netop er gået i luften.

   

  Ved konferencen ”Hvorfor er det vigtigt at synge” d. 20. september mødes musikere, sanglærere, politikere, forskere m.fl. for at debattere hvor sangen står i Danmark i dag – og for at kigge frem mod 2020.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder