• Friske, nye, skabende kræfter

  fre d. 24. august

  DJM har ved semesterstart ansat en række nye undervisere inden for de skabende fag.

  Studentertallet for klassiske komponister er vokset, og i den forbindelse er komponisten Juliana Hodkinson blevet tilknyttet som timelærer. Niels Rønsholdt og Simon Steen-Andersen fortsætter som undervisere, Rønsholdt som fastansat og Steen-Andersen som adjungeret professor.

  På de elektroniske uddannelser er Morten Riis ansat som lektor i hovedfaget komposition samt andre fag, og Merlyn Silva er ansat som adjunkt, primært som koordinator og som en del af teamet på sangskrivning inden for produktion. Hermed bevares kontinuiteten efter at professor Wayne Siegel går på pension d. 1. september. Endelig er Morten Nottelmann ansat som underviser inden for entreprenørskab samt coaching på sangskrivning.

  Juliana Hodkinson har siden 90’erne været en markant komponist inden for ny musik og lydkunst i både Danmark, Tyskland og Australien. Ud over samarbejdet med klassisk uddannede musikere inddrager hun gerne objekter, lys og bevægelse som lydkilder og arbejder ofte i et felt, der grænser til live art eller live hørespil.

  Morten Riis var en af de første studerende på den nye uddannelse i elektronisk musik i begyndelsen af 0’erne. Som komponist interesserer han sig især for konstruktion af egne musikmaskiner og for iscenesættelse af teknologiens skrøbelighed. Begge tilgange handler om at gøre teknologien gennemsigtig og pege på mulige brud på de teknologiske hjælpemidlers fastlåste, deterministiske rolle.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder