• Panorama Festival på DJM

    man d. 11. juni

    Panorama Festival 2018 afholdes med tre gratis koncerter fra mandag den 18. juni til onsdag den 20. juni. Ved de tre aftenkoncerter kan publikum blandt andet opleve et værk for slagtøj, video og elektronik, der leger med kønnene; en koncert hvor instrumenterne ”taler” i stedet for at spille; og en koncert hvor to musiker-komponister bytter roller og skiftes til at være komponist og musiker.

    Den første koncert, d. 18. juni, er en portrætkoncert af den dansk-franske komponiststuderende Loïc Destremau, som de senere år har fokuseret på samspillet mellem reallyde og musikinstrumenter. Han udvider musikernes og instrumenternes vanlige spillemetoder; instrumenterne kobles rent fysisk sammen, og gennem dem forstærkes talesprogets mikro-lyde og forvandles til musikalsk materiale: Konsonanter bliver til rytmer og impulser, vokaler til toner og klange.

    Ved koncerten d. 19. juni er der fokus på værker for solistester, duoer og elektronik. Og ved koncerten d. 20. juni er der fokus på kammermusik. Panorama Festivalen blev startet i 2015 for at sætte fokus på de værker, der bliver skabt i komponistmiljøet omkring DJM. Programmet indeholder værker af 13 komponister fremført af tre danske ensembler, talenter fra Det Jyske Musikkonservatorium og internationale gæster. I år er AUT, Aarhus Unge Tonekunstnere, medarrangør.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder