• 3 dage med åbne masterclasses og clinic

    fre d. 4. maj

    Alle interesserede er velkomne til tre dages masterclass i Musikhuset Aarhus, fra søndag d. 6. til tirsdag d. 8. maj. Søndagens masterclass afholdes i Kammermusiksalen kl. 12-17. Her får konservatoriets violinstuderende undervisning af professor Milan Vitek fra Oberlin Conservatory (US). Masterclassen afholdes i forbindelse med Den Danske Strygerkonkurrence, som også er åben og gratis for publikum, med 2. runde d. 7. maj og finalekoncert d. 9. maj. Se mere her.

    Mandag og tirsdag får DJM besøg af den finske pianist Teppo Kovisto. Han underviser til daglig på Sibelius Akademiet og har også været professor på Hochschule für Musik i Hannover. Teppo Koivisto har mange års erfaring som underviser på allerhøjeste niveau. Deltagerne er klaverstuderende ved DJM, dørene er åbne i lokale 222 (indgang ved Kammermusiksalen) kl. 10-16 mandag og kl. 9.30-14 tirsdag.

    Mandag får DJM yderligere besøg af den amerikanske jazzbassist Steve Swallow, der som både komponist og bassist er stilskabende og har en meget personlig lyd. Han spillede bl.a. i Paul Bley´s og Jimmy Guiffre´s trio´er i 60´erne. Dørene er åbne kl. 14-17 på Klubscenen.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder