• DJM tænker entreprenørielt

    fre d. 24. november

    DJM er som den eneste danske uddannelsesinstitution med til at udvikle og afprøve en ny web-baseret platform for e-læring og entreprenørship. Det sker i forbindelse med Renew, et 2-årigt projekt under EU's uddannelsesprogram Erasmus+, som skal gøre studerende bedre i stand til at skabe sig en levevej og med deres musiske kompetencer være relevante for det omgivende samfund, også selvom det måske indebærer andet og mere end selv at spille.

    Samarbejdet om entreprenøriel tænkning omfatter konservatorierne i Haag, Oslo og Helsinki samt Guildhall-konservatoriet i London og de europæiske musikkonservatoriers samarbejdsorganisation AEC. Ambitionen er at få alle europæiske kunstuddannelser til at integrere den entreprenørielle tænkning i deres daglige arbejde.

    I den kommende uge, fra d. 27. til d. 30. november, er DJM vært i Aarhus ved den 2. bootcamp i projektet, hvor studerende fra alle partnerskabskonservatorierne mødes og arbejder med entreprenørskabsprojekter. Undervejs er der vejledning fra eksterne eksperter, bl.a. en udviklingschef fra LEGO. Samtidig er konservatoriet vært for en kompetenceudviklingsdag om samme emne for konservatorieundervisere fra hele Norden.

    Mere om projektet i en ny publikation fra Uddannelses- og Forskningsministeriet (s. 26 ff).

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder