• Eksperimental jazzkoncert

  man d. 12. april

  Lørdag den 17. April kl. 21.00 byder koncertforeningen It's A Boring Century i samarbejde med Biffen i Nordkraft, indenfor til vores første EXP:A arrangement.

  I alt 7 unge håbefulde eksperimentalister kastes ud i dette første koncert-eksperiment anført af den lokale saxofonhelt Jakob Mygind, lærer på Det Jyske Musikkonervatorium.

  De lokale impro-drenge i Trio Trio Trio (alle studerende på Det Jyske Musikkonservatorium) vil sammen med det norske orkester Oro blive styret igennem en række improvisationsøvelser af Jakob Mygind, som i aftenens anledning vil være udstyret med en BUZZ-knap så han til en hver tid kan afbryde hvad end de unge musikere har gang i, for derefter at bestemme hvilket retning musikken og koncerten skal tage. Musikerne bliver kastet ud i øvelser som "Udskiftningsbænken" (kendt fra fodbold) og de vil stifte bekendtskab med materiale skrevet af den alt overskyggende mentor Jakob Mygind. Mentorens rolle er at udfordre de unge eksperimenterende musikere, og sikre sig en koncertoplevelse hvor både musikere og publikum vil blive udfordret. Mentoren styrer hele aftenens forløb med hård hånd, og kan selv spille med i udvalgte passager når han føler der er brug for dette.

  It's A Boring Century håber med Eksperiment A først og fremmest at kunne sikre aalborgenserne en anderledes koncertoplevelse, men håber også at kunne være med til at skabe kontakter for de lokale musikere nationalt og internationalt.

  Koncerten er støttet af Aalborg Kommunes Skole og Kulturudvalg.

  Kontakt: Morten Mosgaard - 28 40 66 95 / morten@jaevn.dk

  Læs mere på www.itsaboringcentury.com.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder