• Guitarmester fra US

    fre d. 6. oktober

    Fra d. 10. til d. 12. oktober er der besøg i både Aalborg- og Aarhus-afdelingen af den amerikanske mesterguitarist John Stowell. Hans karriere begyndte i 1970'erne, og han har bl.a. dannet duo med bassisten David Friesen. Stowell turnerer, indspiller og underviser internationalt. Han har været artist-in-Residence på musikakademier i Tyskland, Indonesien, Argentina og USA, og han har også skrevet for en række magasiner, herunder ”Downbeat” og ”Guitar Player”. 

    Under besøget holder Stowell clinics og masterclass for DJM-studerende i både Aarhus og Aalborg, og han giver koncert sammen med DJM-lektor Jens Christian Kwella på Center for Dansk Jazzhistorie i Aalborg d. 11. oktober kl. 19.30 og i Kammermusiksalen i Musikhuset Aarhus d. 12. oktober kl. 20. Der er gratis adgang.

    Lektor Jens Christian Kwella fra DJM i Aalborg har arrangeret besøget. Kwella har siden 2009 løbende samarbejdet med Stowell omkring en række projekter. Senest i foråret 2016, hvor Kwella skrev ny musik for tre guitarer, som blev indspillet af Stowell/Kwella sammen med Ulf Bandgren (SE), bl.a. dokumenteret på YouTube.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder