• Teaterforestilling med hovedtelefoner

    lør d. 9. september

    På overfladen handler den aktuelle forestilling ”Human Nature” på Teater Katapult i Aarhus om et parforhold, hvor to forskellige forhold til naturen clasher. Bagved gemmer sig spørgsmålet om vi kan vi leve vores moderne liv uden at miste jordforbindelsen? Helt konkret forbindelsen til den jord, der er fundamentet for alt liv.

    Publikum har hovedtelefoner på under hele forestillingen og oplever et lydspor, der blander skuespillernes stemmer live via specialmikrofoner på scenen med præindspillet lyd. Det giver en helt speciel 3D-fornemmelse, som trækker publikum ind i hovedet på skuespillerne og naturen helt ind i hovedet på publikum.

    Kandidat i E-musik fra DJM Kristian Hverring er komponist på forestillingen, og teknikken er anvendt forskning fra konservatoriet. Lektor og lydtekniker Henrik Winther har udviklet et kunsthoved med indbyggede mikrofoner i nøjagtige afstøbninger af menneskelige ører, som bliver brugt til at optage live-dialogen i teaterstykket; det giver en utrolig ægte oplevelse af fx retnings- og afstands-vurdering. Live-optagelserne indgår i lydsporet og giver en meget autentisk lydoplevelse.

    Forestillingen spiller frem til d. 29. september.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder