• DJM på Vocal Festival

    tor d. 1. juni

    Når Aarhus Vocal Festival løber af stablen fra d. 2. til 5. juni er DJM aktivt med både på og bag scenen. Søndag aften er der en crossover-koncert "Voices of Aarhus" i Aarhus 2017-regi, med en række kor, som alle har tråde til DJM: RAMA Voices med prof. Jim Daus Hjernøe; Skt. Clements drengekor og Århus pigekor, ligeledes med DJM-dirigenter og endelig Vocal Line samt vokalgruppen Postyr, som begge består af en række DJM-alumner.

    Lørdag aften synger studenter-ensemblet Echoes in veil, og endnu en DJM-underviser står i spidsen for vokalgruppen Touché. Allerede ved præ-festivalen i dag, torsdag, optræder flere DJM-studerende i barbershop-kvartetten Ballademagerne.

    Holdet bag festivalen tæller flere DJM-alumner, og flere nuværende studerende deltager som frivillige. En lang række DJM-undervisere medvirker som instruktører ved festivalens workshops, og det er en DJM-studerende, som er ansvarlig for hele workshop-delen af festivalen. Endelig lægger DJM lokaler til en række af festivalens aktiviteter.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder