• Fastfrysning af musik i 3D

    fre d. 5. maj

    DJM-underviser Christian Windfeld fastfryser musik i 3D-skulpturer sammen med sin eksperimenterende trio Flamingo. Fra d. 6. maj til den 4. juni spiller trioen koncert tre gange om dagen, seks dage om ugen på Kunsthal NORD i Aalborg. Hver koncert resulterer i én skulptur.

    Ved hjælp af såkaldte MYO-armbånd bliver data fra musikernes bevægelser og muskelspændinger indsamlet og kombineret med registrering af publikums færden. Gennem en specialudviklet software bliver alle dataene omsat til en skulpturel form, som bliver printet i 3D umiddelbart efter hver koncert. Det bliver til 72 live-koncerter og ligeså mange skulpturer, som efterhånden vil fylde rummet. På den måde skaber Flamingo en række skulpturelle repræsentationer af deres koncerter, hvor den ellers så flygtige musikoplevelse er blevet indkapslet og frosset fast. Se mere her.

    Flamingo udforsker lyd, tekstur og dynamik, både på kanten af, hvad der er hørbart og i kompakte lag af lyd. Flamingo har spillet i Danmark, USA og Tyskland og udgav debut album i 2016.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder