• Børne-audition til elektro-opera

    tir d. 28. marts

    Studerende i elektronisk komposition Olga Szymula har skrevet en elektronisk opera og søger nu børn mellem 6 og 12 år, der har lyst til at være med i en opførelse af værket sidst i november. I operaen indgår der film, performance, koreografi og elektronisk musik. Børnene skal danse, synge, lege og performe. Der medvirker også to operasangere og en perkussionist fra konservatoriet.

    Det bliver alle tiders oplevelse for børnene at være med i denne eksperimenterende performance. Interesserede kan tilmelde sig audition onsdag d. 5. eller torsdag d. 6. april. I praksis former audition sig som en workshop, der finder sted på DJM i Aarhus, begge dage mellem kl. 16.30 og 18. Tilmelding via: electro-opera@nomadicisland.net (skriv i emnefelt: Navn + dato). Børnene skal forberede sig på at synge en sang helt efter eget valg ved workshoppen.

    De udvalgte børn deltager i løbet af april-juni samt oktober-november i workshops med professionelle operasangere, musikere, komponister, filmfotografer og performance- og billedkunstnere. Yderligere info samt kontaktoplysninger her.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder