• LMS-vinder: PUST

    tir d. 21. marts

    Fire DJM-ensembler dystede i går, mandag d. 20. marts, om retten til at blive en del af LMS’ (Levende Musik i Skolen) tilbud til landets folkeskoler i 2017/18. De spillede for en sal fuld af skolebørn og en jury med repræsentanter fra både LMS og DJM.

    Vinder blev kvartetten PUST, med sangerinden Gry Colding i front. Bandet spiller popmusik som formidler politiske dilemmaer og filosofiske temaer til elever i udskolingen.

    "De var rigtig dygtige musikalsk og havde en god udstråling og kontakt med publikum. Deres koncert var gennemarbejdet, og de havde ramt en perfekt balance mellem at spille musik og at kommunikere med skoleeleverne", siger Ebbe Høyrup, direktør i LMS.

    "Konkurrencen og samarbejdet mellem Levende Musik i Skolen og DJM er vigtigt, fordi kommende musikere her får indblik i et nyt segment og får en fornemmelse af, hvad der kræves for at kommunikere med et ungt publikum, og at der ligger en høj faglighed bag skolekoncerter. Og det fungerer rigtig godt, at alle fire ensembler får feedback på deres koncerter, så de også lærer af konkurrencen og kan udvikle sig”, tilføjer Ebbe Høyrup.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder