• Koncert i Nablus og Jerusalem

    tor d. 9. marts

    5 studerende fra DJM er i disse dage i Palæstina, hvor de bl.a. spiller to koncerter sammen med studerende fra det palæstinensiske Edward Said Conservatory of Music. Den første koncert er i dag, onsdag d. 9. marts kl. 17, i Al Shagoor Hall i Nablus; den anden koncert er i morgen torsdag d. 10. kl. 17.30 i St Stephen’s École Biblique Jerusalem.

    I november 2016 var en gruppe studerende fra Nablus i Aarhus, hvor de sammen med danske studerende skabte og indspillede ny musik, besøgte skoler og gav koncerter. Musikken ved de aktuelle koncerter i Palæstina er den samme som de studerende skabet sammen i november i Aarhus - nye danske numre og arabiske numre i nye fortolkninger.

    Se præsentations-video fra besøget i november her. Der ligger flere koncertoptagelser fra november-besøget på DJM’s Youtube-kanal. Edward Said Conservatory of Music er lige som DJM med i det internationale Glomus Network af konservatorier fra hele verden. Formålet med samarbejdet er bl.a. kulturel brobygning og læring gennem diversitet.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder