• Èt orgel – seks DJM-organister

    man d. 6. marts

    På torsdag d. 9. marts er der festkoncert i Galten Kirke, mellem Aarhus og Silkeborg, hvor hele seks organister med tilknytning til DJM spiller på det nyrestaurerede orgel. Koncerten markerer udgivelsen af en ny CD indspillet på orglet af de seks organister, og det er en enestående lejlighed til at høre en række af landets dygtigste organister ved én og samme koncert.

    Ideen bag både CD’en og koncerten er at give seks organister frie hænder på samme orgel. Resultatet er seks vidt forskellige og meget personlige bud på hvordan man musicerer på orgel, hvor repertoiret spænder over 400 år og omfatter alt fra raffinerede kompositioner til spontan improvisation.

    Kirkens organist, Lars Rosenlund Nørremark, der står bag projektet, medvirker selv på CD’en og er også underviser ved DJM. Det samme gælder professor Ulrik Spang-Hanssen, domorganist Kristian Krogsøe samt organisterne Lars Colding Wolf og Morten Ladehoff. Desuden medvirker Anders Grankvist, 2. organist ved Odense Domkirke og tidligere studerende ved DJM.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder