• Kulmination på udviklingsprojekt

    lør d. 4. marts

    Docent Lasse Laursen har transskriberet den franske komponist Bernard Parmegiani’s ”Incidences/Résonances” (1975), en klassiker inden for elektroakustisk musik. Transskriptionen er dels en undersøgelse af selve værket, dels er den et forsøg på at finde en måde hvorpå den elektroakustiske musik kan blive ”oversat” til akustisk musik - altså kan blive spillet af akustiske instrumenter.

    I forbindelse med ”Århundredets Festival” præsenterer Lasse Laursen resultatet af sit arbejde ved en Foredragskoncert tirsdag d. 7. marts kl. 19.30 i Kammermusiksalen, Musikhuset Aarhus, hvor Aarhus Sinfonietta vil spille klingende eksempler på Laursens transkription.  Se mere her.

    Lasse Laursens transskription af Parmegiani fra elektronisk til akustisk er den kunstneriske/performative kulmination på et kunstneriske udviklingsprojekt, som han har arbejdet på i 1½ år: ”Instrumentationsmetoder i lydorienteret komposition". Se mere om projektet her. Kunstneriske og pædagogiske udviklingsprojekter er et vigtigt vidensgrundlag for den undervisning, der foregår ved DJM.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder