• Jazzpris til Chr. Vuust

    man d. 6. februar

    Gaffelprisen blev i går, søndag, overrakt til saxofondocent ved DJM Christian Vuust ved en koncert i Kunsthal Aarhus. Jazzselskabet i Aarhus står bag prisen, der nu uddeles for 37. gang og som ud over æren består af en stemmegaffel og en check på 10.000 kr., der i år var sponseret af Dansk Musiker Forbund, Aarhus. Christian Vuust fik prisen for sin mangeårige indsats for jazzen som musiker og musikentreprenør, senest med de bemærkelsesværdige udgivelser ”Urban Hymn” og ”Storytelling”, produceret sammen med amerikanske musikere. 

    ”For Vuust er en udgivelse ikke blot en indspilning men et projekt som f. eks. omfatter en bog med sangtekster, historien bag teksterne og et essay og et digt. Prismodtageren forstår at tænke de enkelte musikprojekter længere end man normalt gør”, hedder det bl.a. i motiveringen.

    Jazzselskabet påpeger også at Christian Vuust siden 1991 sideløbende har arbejdet som ”underviser på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor mange tidligere studerende peger på ham som en vigtig inspirator”.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder