• Kulturminister til DJM-konference

    man d. 2. januar

    Kulturminister Mette Bock er blandt oplægsholderne ved konferencen ”Musik og Læring” i Musikhuset Aarhus, onsdag-torsdag d. 4.-5. januar 2017. Konferencen veksler mellem oplæg, paneldebatter og workshops og henvender sig til alle, der arbejder med musikformidling i en læringssituation, på musikskoler, i folkeskole og gymnasium, på ungdomsuddannelser, private undervisere osv.

    Udover ministerens bidrag er der om onsdagen bl.a. oplæg om at give børn succesoplevelser og om norske erfaringer med at lade nybegyndere møde store navne. Desuden vil en trænerinstruktør fortælle om erfaringer med talentudvikling fra idrættens verden. Torsdag er der bl.a. fokus på musikundervisning i indvandrermiljøer, på musik og sociale kompetencer og på et helt nyt samarbejde mellem musikkonservatoriet og lærer- og pædagoguddannelsen.

    En lang række workshops giver deltagerne mulighed for vidensdeling inden for egne faggrupper og for at arbejde konkret med fagnære emner som fx blæserteori, E-learning eller sangskrivning i musikundervisningen.
    DJM står bag konferencen, der afholdes for tredje år i træk. Målet er at skabe en national platform for vidensdeling, kompetenceudvikling og debat om aktuelle musikpædagogiske temaer.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder