• Første KUV-festival

    ons d. 2. november

    KUV står for Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed og omfatter projekter som fx komposition af ny musik, indstudering og indspilning af sjældne værker, udvikling af nye stilarter og koncertformer m.m. KUV-projekter skal have en høj nyhedsværdi og være ledsaget af en refleksion over resultatet. 

    Fredag d. 5. november afholdes den første KUV-festival på tværs af de danske kunstuddannelser. Her præsenteres en bred vifte af KUV-projekter fra kunstuddannelserne i form af bl.a. koncerter, iscenesættelser og foredrag. Fra Det Jyske Musikkonservatorium deltager professor Wayne Siegel med sit projekt: Conducting sound in Space. Desuden deltager klaverlærer Søren Rastogi, som også underviser ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han har gennemført KUV-projektet: FormingPerforming.

    Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København er vært for festivalen, som afholdes fra kl. 12 til 17. Festivalen er åben for alle interesserede, der er gratis adgang. Man opfordres til at medbringe eget instrument til workshops.
     

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder