• Forrygende AUT-anmeldelser

    tir d. 11. oktober

    Festkoncerten i Aarhus fredag aften for Aarhus Unge Tonekunsterne, AUT, var i høj grad præget af DJM: 20 studerende spillede med i Aarhus Symfoniorkester, studerende Lasse D. Hansen fik uropført sit værk ”Stemning; Applaus” og underviser Simon Steen-Andersen havde dansk førsteopførelse af sin prisbelønnede klaverkoncerter. Hele koncerten var kurateret af soliststuderende Allan Gravgaard Madsen.

    Koncerten har fået meget fine anmeldelser i pressen. Politikens anmelder giver 6 hjerter og skriver blandt andet: "En ny generation af unge og yngre danske komponister bruger hjernen og humoren foruden interaktivitet, ny teknologi og alt, hvad de har lært om de gamle mestre, til at vride traditionen, så nye oplevelser opstår.”

    Jyllands-Posten giver 5 stjerner, og anmelderen og skriver bl.a.: "Legen med de konventionelle rammer for en symfonisk koncert er meget forfriskende. Mere af det!" Aarhus Stiftstidende giver ligeledes 5 stjerner (se anmeldelsen her), og den tidligere JP-anmelder er også begejstret på sin blog, jcKlassisk.dk.

    Koncerten blev sendt direkte i DR P2 og kan streames her.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder