• Ny vicerektor

    fre d. 30. september

    Den 1. oktober tiltræder Keld Hosbond som ny vicerektor ved Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus/Aalborg. Hosbond har siden 2006 været leder af internationalisering ved konservatoriet. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 1994 og desuden som Rytmisk Musiklærer fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2003.

    Vicerektoratet indeholder opgaver, der dels har med det internationale område at gøre, dels drejer sig om etablering af varige samarbejder med eksterne partnere. Keld har tidligere arbejdet som underviser, planlægningschef og leder af studieadministrationen ved Det Jyske Musikkonservatorium samt som gymnasielærer.

    Keld Hosbond har omfattende erfaring med internationalt samarbejde på både nordisk, europæisk og globalt plan og har blandt meget andet stået for samarbejds- og udvekslingsprojekter med musikuddannelser i en lang række lande. Han har været nøgleperson i opbygningen af eksempelvis GLOMUS-netværket og i opbygningen af flere internationale uddannelser, i tæt samarbejde med andre nordiske konservatorier.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder