• 200.000 til debutant

    fre d. 2. september

    Heigo Rosin debuterede fra DJM i april 2016 og får i dag, fredag d. 2. september, overrakt Harby-fondens store rejselegat på 200.000 kr. til videre studier.

    Legatoverrækkelsen sker ved en koncert på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København, hvor Heigo er solist i Erkki-Sven Tüür’s Marimbakoncert ”Ardor” fra 2001. Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Kammerorkester suppleret med blæsere fra Det Jyske Musikkonservatorium spiller under ledelse af Magnus Fryklund, der studerer direktion på DKDM. Klaverstuderende ved DKDM Alexander McKenzie får ligeledes overrakt en tilsvarende pris ved koncerten.

    Heigo Rosin er født i Estland og kom til Aarhus i 2014 for at studere i solistklassen hos lektor Henrik Knarborg Larsen. Med sin debut blev Rosin den første konservatorieuddannede klassiske solo-slagtøjsspiller fra Estland.

    Aennchen og Eigil Harbys Fond er en af Danmarks største musikfonde. Dens primære formål er at uddele rejselegater til støtte for solistklassestuderende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium.

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder