• ”Chappe” 25 års jubilæum

    tir d. 30. august

    Den 15. august var det 25 år siden lektor Jens Christian ”Chappe” Jensen begyndte som underviser ved Det Jyske Musikkonservatorium. Det fejres med en reception på konservatoriet umiddelbart efter koncerten med Blood Sweat Drum + Bass feat. Palle Mikkelborg torsdag d. 1. september kl. 20 i Rytmisk Sal, Musikhuset Aarhus. Koncerten er arrangeret af Jazzselskabet i Aarhus i anledning af Mikkelborgs 75 års fødselsdag.

    Bigbandet Blood Sweat Drum + Bass er et godt eksempel på Chappe’s mangfoldige og omsiggribende aktiviteter. Bandet består af tidligere konservatoriestuderende, med Chappe som fast dirigent og arrangør, og har flere anmelderroste CD’er bag sig. Med netop dét orkester har Chappe udvidet grænserne for, hvad man kan med et moderne bigband.

    Også samarbejdet med Palle Mikkeborg er sigende for Chappes arbejde. I 2009 arrangerede Chappe en ny udgave af Palle Mikkelborgs hyldest til Miles Davis, ”Aura”, og i 2013 spillede DJM’s bigband musik af både Mikkelborg og Chappe ved en koncert i anledning af Palle Mikkelborgs udnævnelse til adjungeret professor.

    Jens Christian ”Chappe” Jensen underviser primært i sammenspilsledelse og arrangement. Udover konservatoriets orkestre og Blood Sweat Drum + Bass har han også arrangeret for bl.a. DR’s Big Band og Klüvers Big Band. Som udøvende musiker har Chappe spillet med Klüvers og med Peder Pedersen Big Band, med Henning Stærk, Lis Sørensen og mange, mange andre.Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder