• Rejsestøtte via web-afstemning

    ons d. 18. maj

    Til august er DJM vært for og medarrangør af New Music for Strings Festival i Aarhus, som samler strygere og komponister på begge sider af Atlanten til 9 dages gensidig inspiration omkring frembringelse og fremførelse af ny musik for strygere.

    Deltagere fra USA har nu mulighed for at få et ekstra tilskud til rejsen - hvis alle giver en hånd med! Festivalen er valgt ud som mulig vinder af Tarisio Young Artists Grant, som i givet fald vil sikre amerikanske deltagere 238 USD hver til rejsen.

    Juryen (med bl.a. stjernecellisten Gautier Capucon) har i forvejen udvalgt fire af de fem vinderprojekter. Det femte projekt udvælges gennem en verdensomspændende webafstemning, hvor alle kan deltage. Der skal stemmes inden d. 24. maj. For at støtte New Music for Strings skal man stemme på Anne Sophie Andersen, som er initiativtager til festivalen. Gå til afstemningen her.

    Firmaet bag prisen, Tarisio, er et internationalt auktionshus i NY og London, som handler med sjældne og fine strengeinstrumenter og buer.  
Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder