• Kina-kvartet på charmeoffensiv

    tor d. 14. april

    Fire repræsentanter for DJM er i disse dage på charmeoffensiv i Kina. Udover Shanghai bringer den over 2000 km. lange rundtur kvartetten forbi fire byer og seks universiteter/konservatorier i det østlige Kina. Formålet er dels at promovere en helt ny musikkonkurrence i Kina, som bærer DJM’s navn: Royal Academy of Music, Aarhus/Aalborg National Music Competition, China; dels at gøde jorden for at få kinesiske studerende til Danmark.

    Konkurrencen afvikles henover sommeren på en lang række lokaliteter i det kæmpe store land og afsluttes med en finale, hvor DJM-undervisere medvirker som dommere. Førsteprisen er et års studier ved DJM. Forventet deltagerantal i konkurrencen er omkring … 30.000!

    Den rejsende Kina-kvartet består af baryton og klassisk studieleder Robert Bøgelund Vinther, celloprofessor Henrik Brendstrup, basunprofessor Niels-Ole Bo Johansen samt pianist og prof. emeritus Erik Kaltoft. Udover at mødes med potentielle samarbejdspartnere og fortælle om Det Jyske Musikkonservatorium skal de fire Kinafarere give mini-koncerter og afholde masterclasses.

    Se fotoserie fra øve-session kort inden afrejsen her.
Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder