• Sjælden duo på guitarfestival

    tor d. 31. marts

    Guitar og klaver er en sjælden kombination. Men ved Aalborg Internationale Guitarfestival den 2. april spiller to af DJM’s undervisere netop med denne besætning.

    Guitarist Jens Christian Kwella og pianist Mads Bærentzen har gennem de sidste 25 år været to markante profiler på den danske jazzscene. Som duo spiller de en blanding af originalt materiale og jazzstandards - og de arbejder med de mange spændende klanglige muligheder, som det sjældne duoformat med guitar og klaver byder på.

    Koncerten ved Aalborg Internationale Guitarfestival den 2. april finder sted hos Klaverstemmeren, i butikken på Vesterbro 58, kl. 11.00.

    Kwella har de sidste 25 år bevæget sig indenfor alle jazzens genrer og spillet en lang række koncerter i ind- og udland. Derudover har en udgivet seks anmelderroste cd’er i eget navn, og er til daglig lektor i guitar på konservatoriet i Aalborg. Mads Bærentzen har i 15 år været fast medlem af Aarhus Jazz Orchestra og har spillet med lang række danske og udenlandske stjerner.
Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder