• Next Move – nyt, internationalt projekt

    ons d. 16. marts

    DJM er med i projektet Next Move, som skal forbedre kvaliteten og relevansen af konservatorieuddannelser indenfor dans og musik.

    Projektet skal resultere i en dynamisk og levende samling af metoder, erfaringer, eksempler osv., som bliver frit tilgængelige, og som man også har mulighed for at bidrage til. Deltagerne i projektet kan sammenligne og dele styrker, kompetencer og metoder og få nye perspektiver og viden samt udvide det internationale netværk.

    Next Move er blevet til i samarbejde med Stockholms Universitet (DOCH -Dans och Cirkushögskolan- Sverige) og med ArtEZ hogeschool voor de kunsten (Holland). Projektet begyndte i september 2015 og slutter i august 2018 med en international konference om danse- og musikdidaktik.

    For tiden er man i gang med at kortlægge arbejdsmarkederne i de tre lande. Her i marts 2016 mødtes undervisere, studerende m.fl. til det første store seminar i Stockholm, hvor man delte metoder og fik indspark fra forskellige forskere, kunstnere og praktikere samt lagde grunden til det videre samarbejde. Se mere på projektets hjemmeside. Og se fotos fra Next Move-seminaret i Stockholm her.Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder