• ”Musikeren” om DJM i Mali

    tor d. 14. januar

    Leder af internationalisering ved DJM, Keld Hosbond, er netop nu i Mali, hvor DJM gennem flere år har gjort en stor indsats for at bidrage til opbygningen af en konservatorieuddannelse og til udveksling af studerende mellem Danmark og Mali. Sammen med SPOT-festivalen i Aarhus og Balla Fasséké Kouyaté-konservatoriet i Bamako afholder DJM netop nu SPOT on Mali, som skal give spirende musiktalenter i Mali en platform at komme videre fra.

    I det seneste nummer af ”Musikeren” (s. 42-43) er der en større artikel om projektet, som er støttet af den danske ambassade i Bamako og af Center for Kultur og Udvikling (der lukker med udgangen af 2016, som følge af Finansloven).

    Bladet bringer også et portræt (s. 44-45) af den malinesiske sangstuderende Hawa Dembele, der netop har været på udviklingsbesøg i et par måneder på DJM i Aalborg. Hun fortæller bl.a. om sit samarbejde med en dansk og en finsk medstuderende. (Se fotoserie fra Hawa’s optræden ved en matinékoncert på biblioteket i Aalborg i december.)

Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder