• Roser fra Jazz Special

    tir d. 8. december

    Det førende danske jazzmagasin Jazz Special har i seneste nummer omtalt to CD’er, som DJM har stor andel i. Dels CD’en ”Awareness”, som består af to koncertoptagelser fra 2013, hvor knap 100 studerende med lektor Jens Chr. ”Chappe” Jensen i spidsen optræder med prominente gæstesolister, først og fremmest Palle Mikkelborg; koncerterne blev afholdt i forbindelse med udnævnelsen af Mikkelborg som adjungeret professor ved DJM. Dels CD’en ”Requiem” med Jacob Buchanans værk af samme navn, hvor bl.a. slagtøjsspilleren Marylin Mazur og vokalisten Indra medvirker. Såvel Buchanen som dirigenten på indspilningen, Carsten Seyer-Hansen, er undervisere ved DJM.

    Jazz Special kalder ”Requiem” for et intenst, følsomt og dynamisk møde mellem Buchanan og Aarhus Jazz Orchestra, Aarhus domkirkes kantori og solisterne. ”Buchanan kommer hele vejen rundt i det dynamiske og ekspressive spektrum i det tunge tekstkorpus”, hedder det endvidere.

    Om ”Awareness” skriver magasinet: ”Det er så magisk - især i begyndelsen og slutningen, hvor Mikkelborgs egen musik anslår den der awareness”; og senere: ”Det lykkedes orkestrets leder Jens Christian "Chappe" Jensen at samle trådene med Mikkelborgs magi.”
    ”Awareness”-CD’en kan bestilles gennem DJM.Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder