• Ny adm.chef på DJM

    tir d. 1. december

    I dag tirsdag d. 1. december tiltræder Maria Ammitzbøll som ny administrationschef ved DJM. Maria Ammitzbøll er uddannet cand. Scient.pol. og har arbejdet med uddannelse og undervisning gennem hele sit professionelle liv, bl.a. som økonomi- & administrationschef på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse og som Chef for HR, Web og Kommunikation ved Professionshøjskolen VIA i Midtjylland. Ammitzbøll har bl.a. arbejdet med organisations- og kompetenceudvikling og har for nylig stået for den økonomiske genopretningsplan på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse i 2013-15.

    Ammitzbøll ser frem til at blive en del af Det jyske Musikkonservatorium, som hun mener er en arbejdsplads med et unikt omdømme. Hun er optaget af hvorledes man kan sikre et godt og velfungerende arbejdsmiljø, især når organisationen udsættes for store forandringer pga. økonomi og besparelser.

    Privat er Maria Ammitzbøll bosat på landet med 2 voksne børn. Hun interesserer sig film og litteratur og driver et lille stutteri med avl af islandske heste.


Månedsvisning: Vælg måned
Show month

Søg i nyheder